Doréma is sinds 1987, al bijna 30 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Ze ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiksvriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door de kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Doréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij het programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

Een professioneel dealernetwerk met landelijke dekking staat u met raad en daad terzijde bij uw oriëntatie naar een nieuwe Doréma voortent.

Voor meer informatie hunt u hier contact opnemen.