Schadeherstel

Schade, en nu?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en heeft u schade aan uw caravan. Dat op zich is al vervelend genoeg. De rompslomp eromheen maakt het niet leuker. Dat beseffen we bij BCA28 maar al te goed. Elk jaar komen er veel caravaneigenaren langs die een schade hebben aan hun caravan. Gelukkig hebben wij vakbekwame mensen in dienst die gespecialiseerd zijn in het repareren van de schade en die alles voor u regelen met uw verzekering. Zo heeft u er geen omkijken naar!

Heeft u schade aan uw caravan? Neem contact met ons op of kom met uw caravan langs. Dan vullen we samen het formulier in en wordt alles voor u geregeld.

 

Neem contact op Schade melden

Vochtschade

Vaak heeft men het niet eens door. Door een scheurtje of kiertje lekt er vocht naar binnen. Houtrot treedt op en langzamerhand ‘valt de caravan uit elkaar’.

Om dit te voorkomen, of om er in ieder geval op tijd bij te zijn, kunt u een vochtmeting laten uitvoeren. Heeft u eenmaal vocht in de caravan, dan kunt u dit het beste zo snel mogelijk laten repareren. Dit doen wij door het probleemgebied te laten drogen en het hout te vervangen. Soms valt vochtschade onder de garantie. Veel fabrikanten geven 5 jaar garantie op lekkage, mits u elk jaar een vochtmeting laat uitvoeren.

Neem contact op Schade melden

Buitenschade (hagel-, aanrijding-, stootschade, etc.)

Of het nu een hagelschade is, een deuk of scheur in de zijwand, een kapotte bumper, een gebroken raam of een kapot achterlicht: uw caravan wordt gerepareerd alsof er niets gebeurd is. Dat geeft u toch een goed gevoel. Vaak worden dit soort schades vergoed door de verzekering. Uiteraard kunnen wij voor u uitzoeken of het onder uw verzekering valt en voor u regelen.

Neem contact op Schadeherstel

Interieurschade

Een deuk in het tafel- of keukenblad? Dat is zonde. Dit kan gerepareerd worden met een speciale behandeling. Na herstel vindt u er niets meer van terug. Deze reparatiemethode wordt door de verzekering erkend en vaak vergoed. Uiteraard kunnen onze vakkundige medewerkers ook andere hout-, meubel- en vloerschades repareren.

Neem contact op Schade melden

Profile Repair, Caravan Repair

Soms kan een kleine schade, bijvoorbeeld een deukje van een tentstok of sleutel gerepareerd worden zonder dat de hele plaat vervangen dient te worden. Hiervoor bestaat een speciale techniek, door de verzekering erkend, genaamd Profile Repair of Caravan Repair. Onze vakmensen beheersen deze techniek en kunnen deze kleine schade voor u repareren. Vaak wordt dit door de verzekering vergoed.

Neem contact op Schade melden