Nieuwe modellen

Wilt u een nieuwe caravan kopen?

In de ruime showroom van BCA28 vindt u een breed assortiment met de nieuwste modellen caravans variërend in prijs, grootte en indeling. Een nieuwe caravan kopen doet u niet elke dag en daarom is het van belang dat u op de juiste wijze wordt geadviseerd. Dankzij lange ervaring in de caravan branche kan BCA28 u adviseren welke caravan het beste bij u past. U vindt bij ons de volgende merken: Adria, KNAUS, T@B, LMC, Tabbert, POLAR en de OEHOE.

Adria

Het begin van Adria Mobil gaat terug tot 1965

Het begin van Adria Mobil, één van de Europese marktleiders op het gebied van caravans, campers en stacaravans, gaat terug tot 1965 toen de eerste caravan – Adria 375 – werd gefabriceerd in Novo mesto. De allereerste caravan werd geëxporteerd naar en verkocht in Zweden; dit was sindsdien één van de indicatoren van het succes van de producten van Adria op de Europese markt.

Bekijk Adria caravans

Tabbert

Het exterieurontwerp van Tabbert onderstreept de compromisloze kwaliteit van een moderne premiumcaravan

Het exterieurontwerp van Tabbert wordt gekenmerkt door unieke lijnen, aerodynamische vormen, hoogwaardige materialen en maximale ergonomie en onderstreept daarmee compromisloze kwaliteit van een moderne premiumcaravan. Een duidelijke definitie, die bij Tabbert weerspiegeld wordt in alle series. Accenten in de vormgeving en kleuren kenmerken de modellen in elke serie en maken ze tegelijkertijd flexibel en uniek. Tabbert caravans staan voor de moderne tijdgeest en trekken de aandacht – vandaag en in de toekomst, exclusief en waardevast.

Bekijk Tabbert caravans

Polar

Modern Scandinavisch design heeft zijn wortels zowel in modernisering als in de vruchtbare grond van het noorden

Modern Scandinavisch design heeft zijn wortels zowel in modernisering als in de vruchtbare grond van het noorden. Eenvoud en functie vormen de basis, natuur en geschiedenisfunctie de inspiratiebronnen. Het resultaat is kleur, en vorm met lange levensduur.

Het is zoals je begrijpt heerlijk met de caravan als de zon schijnt. Maar het is in met regen, sneeuw en wind in ijskoude winternachten, dat je werkelijk merkt wat kwaliteit betekent. Je verlangt er bijna naar om in een goed ontworpen Polar binnen te blijven!

Bekijk Polar caravans

Knaus

Compacte caravan voor paartjes of ruime designicoon

Compacte caravan voor paartjes of ruime designicoon – toch de sportieve caravan met extra veel laadvolume? Bij KNAUS vindt u altijd de passende caravan voor uw droomvakantie. Van de kleurrijke Sport & Fun tot aan de klassieke SÜDWIND: keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties kunt u uw geheel eigen favoriet kiezen. Dat is vrijheid, die beweegt – en campingvakantie zoals u die zich altijd al heeft gewenst.

Bekijk KNAUS caravans

T@B

Krijg zin in de vakantie

Bent u op zoek naar iets speciaals? Iets wat zich onderscheid van andere caravans? De T@B is allesbehalve een gewone caravan. Met zijn unieke vorm staat de T@B voor lifestyle, plezier en avontuur. De t@b bied veel mogelijkheden in aanpassingen/optiemogelijkheden. Bekledingsstoffen, Bluuwater waterfilter systeem, opbergruimte extra enzo nog veel meer.

Bekijk T@B caravans