Montage & techniek

Van airco tot luifels

Wilt u een mover, airco, satellietschotel, cassetteluifel of levelsysteem laten plaatsen op uw caravan, maar u weet niet goed welke en wat de voor- en/of nadelen zijn? Het aanschaffen van één van deze producten is een grote investering, waarbij u weloverwogen keuzes moet maken. Daarbij is het ook erg belangrijk dat het goed gemonteerd wordt. Bij BCA28 bent u aan het juiste adres. Onze vakkundige en technische medewerkers kunnen u goed adviseren en helpen u de juiste keuze maken. Een keuze die past bij uw wensen, uw caravan en binnen uw budget.

Neem contact op

Movers

Snel en makkelijk uw caravan op de plek

Het op zijn plek krijgen van een caravan is niet altijd even makkelijk. Wat is het dan fijn als dat met één druk op de knop kan. Met een caravan mover kunt u uw caravan tot op de centimeter precies verplaatsen. Ook zware, twee-assige caravans kunt u met een mover op de juiste plek krijgen. Bij BCA28 heeft u een enorme keuze in movers, zowel in merken, prijsklassen, opties en functies.

Al onze movers monteren wij standaard met een 105Ah accu, een kwaliteit druppellader, accubak en snel-klemmen. Uiteraard plaatsen onze vaktechnische monteurs alles netjes. Zij zullen dit vooraf met u overleggen. Zo worden de kabels weggewerkt in een mantelbuis, de besturingskast en druppellader, waar mogelijk, tegen een wand geplaatst. Ook de plaats van de accu wordt zorgvuldig bepaald. Hierbij wordt rekening gehouden met gewichtsverdeling en laadruimte.

Heeft u een voorkeur voor een merk of type? Geen probleem. Wij kunnen alles leveren. Merken en types die wij veel monteren, zijn: Enduro, Reich, Truma & ALKO. Heeft u liever een ander merk of type? Uiteraard kunnen we dat voor u regelen.

 

Bekijk onze movers Neem contact op

Airco’s

Buiten heerlijk warm en binnen lekker koel!

De meeste kampeerders gaan op vakantie op de zon op de zoeken. U waarschijnlijk ook. Er is niks lekkerder dan de hele dag heerlijk buiten te zijn en te genieten van het prachtige weer. Een nadeel is dat het ook vaak ’s avonds warm blijft. Ook in de caravan blijft het behoorlijk heet en benauwend. Een airco kan de oplossing voor u zijn. Zo kunt u buiten heerlijk genieten van het mooie, warme weer en binnen in de caravan heeft u het lekker koel en kunt u rustig slapen.

Twee soorten airco’s

Het is duidelijk dat er steeds meer vraag komt naar airco’s. Bij BCA28 kunt u terecht voor een goed advies. Bij airco’s onderscheiden we twee soorten inbouw, namelijk de dakairco en de bankairco. Welke u kiest, is afhankelijk van uw wensen. Bij dakmontage monteren wij vaak een Dometic FreshJet 2200. Bij bankmontage gebruiken we vaak de Truma Compact of Comfort. Dit is afhankelijk van hoe groot uw caravan is. Heeft u liever een ander merk of type? Uiteraard kunnen we dat voor u regelen.

Neem contact op

Cassetteluifels

Luifel uitdraaien, stokken uitklappen, klaar

Wanneer u naar zonnige oorden trekt met uw caravan, is het ook wel erg fijn om in de schaduw te kunnen zitten. Bent u iemand die graag rondtrekt en niet langer dan een paar dagen op één plek staat of wilt u niet eerst een hele voortent opzetten? Dan is een cassetteluifel iets voor u. Binnen enkele minuten staat uw cassetteluifel en kunt u heerlijk in de schaduw zitten. Een ander voordeel is dat het u geen enkel bagageruimte kost!

Bij BCA28 kunt u kiezen uit verschillende soorten cassetteluifels, met of zonder voor- en zijwanden, keuze uit verschillende kleuren doek en dak- of wandmontage. Vaak monteren wij de Thule 6300 en de Thule 9200. Wat u wensen ook zijn, er is altijd wel een geschikte cassetteluifel voor u te vinden.  Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag!

Bekijk onze voortenten & Luifels Neem contact op

Satelliet schotels

Overal waar u bent een goed TV- signaal ontvangen!

Na een dag op pad even heerlijk neerploffen voor de tv in de caravan of voortent. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en hoeft u uw favoriete programma’s niet te missen. Veel kampeerders kiezen daarom tegenwoordig voor een goede satellietschotel. Maar wat heeft u nu precies nodig om goed tv te kunnen kijken op de camping? Onze vakbekwame medewerkers kunnen u daarbij goed adviseren. BCA28 heeft een ruim assortiment aan schotels, ontvangers en handige accessoires. Met een goed uitgekiende set kunt u uw favoriete televisieprogramma’s in bijna heel Europa blijven bekijken!

Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een volautomatische schotel op het dak. Met één druk op de knop klapt de schotel zich uit en zoekt hij de satelliet op. Als u kiest voor een handmatige variant, dan zoekt u de satelliet zelf op.

Neem contact op

Levelsysteem automatisch

Met één druk op de knop waterpas!

U kent ze vast wel. Die mensen die relaxed met hun caravan aan komen rijden op de camping, een mooie plek uitzoeken en voor dat u er erg in heeft, de caravan op zijn plek hebben staan en kunnen genieten van hun vakantie. Dat kan bij u ook! Met een automatisch levelsysteem komt u aanrijden. Met één knop draait  de caravan automatisch zijn uitdraaisteunen uit en zet zichzelf waterpas. Voor wie van ultiem kampeercomfort houdt, is het systeem van E&P een echte uitkomst. Bekijk hiernaast het filmpje. Wilt u meer weten? Kom langs, onze medewerkers laten u het zien en adviseren u graag.

Neem contact op