Een nieuwe caravan kopen?

Bij Boer Caravans heeft u volop keus.

Wij vinden het belangrijk dat u de caravan vindt die u zoekt. Welke indeling heeft uw voorkeur? In wat voor een auto rijdt u? En welke landen wilt u gaan bezoeken? Op basis van uw wensen, kunnen we een selectie van passende caravans maken. Zo kun u gericht de geschikte exemplaren bekijken. Want dat u in een kwalitatief goede caravan van uw vakantie kunt genieten, staat bij ons voorop!

In onze showroom vind u een groot assortiment nieuwe caravans van de merken Adria, KNAUS, T@B, Tabbert, Polar en LMC. Daarnaast hebben wij ook een breed aanbod van tweedehands caravans. Er zit altijd wel een caravan bij die past bij de wensen van u en uw partner of gezin.

Perfecte caravan gevonden?

Heeft u de caravan gevonden die bij uw wensen past? Dan zorgt Boer Caravans voor een uitgebreide onderhoudsbeurt. Ook vindt u in onze showroom verschillende soorten voortenten, luifels, movers, airco’s en andere accessoires.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom geheel vrijblijvend langs in onze showroom. Wij weten zeker dat uw ideale caravan erbij staat! U bent van harte welkom voor een kopje koffie en deskundig advies. Kijk bij onze openingstijden voor meer informatie.

KcK 2016!