Onze geschiedenis

 • 1992

  Familie Boer begint caravanstalling aan huis met 3 caravans.

 • 2002

  In een werkplaats aan huis wordt door Bertus en Gerhard begonnen met gecertificeerd onderhoud aan alle merken caravans, vouwwagens en aanhangers onder de naam ‘Boer caravan- en aanhangertechniek’.

 • 2004

  Plannen voor verkoop en onderhoud van caravans in een nieuw te bouwen pand in Wezep, bij Zwolle, worden geboren.

 • 2005

  Met de nieuwe stallinglocaties in Heerde en Nunspeet wordt de stallingcapaciteit naar 380 gebracht.

 • 2006

  Na een jaar bouwen wordt op 11 oktober het nieuwe pand geopend.
  ‘BCA28’ is vanaf nu officieel van start gegaan. Een dealerschap van Adria en Wilk wordt aangegaan, 2 maanden later gevolgd door Tabbert. In dienst zijn nu, naast natuurlijk familie Boer, Matthijs, Jan en Gerjanne.

  foto opening stephan wust 001

 • 2007

  Het eerste échte jaar van BCA28. Al snel blijken de zaken boven verwachting te draaien. Rutger en Bram komen in juni de gelederen versterken.
  Door de nieuwe locatie Wezep is de stallingcapaciteit nu 450 caravans.

 • 2008

  Matthijs gaat zijn horizon verbreden. In Geert wordt een uitstekende vervanger gevonden. Ook komen zoon Stèphan en Steven bij het team. In de zomer wordt het dealerschap van LMC aangegaan.

 • 2009

  In januari wordt Gerhard mede eigenaar van BCA28, en hij trouwt met Gerjanne. Dit leidt er toe dat ook Gerjanne haar steentje bij gaat dragen. Zij behartigt de stallingzaken.
  In juni komen Klaasjan, Heleen en dochter Anke bij het team, en in november Ruben.
  Na lang wikken en wegen wordt in oktober besloten het officiële dealerschap van Tabbert niet te verlengen.
  In overleg met Tabbert Duitsland wordt BCA28 wel als officieel servicepunt voor dit merk aangesteld.

 • 2010

  In februari komt Marco erbij in de werkplaats. Ook komt Richard in april het team versterken.
  Verderop aan de Rondweg wordt een terrein met een pand betrokken.
  Dit zal dienst doen als uitbreiding van de stallingscapaciteit en ontlasten van de ruimte om en rond het bedrijf.
  Esther zal in de loop van het jaar het team versterken in de kampeershop.

 • 2011

  Jan Harm komt in januari de werkplaats versterken en Bram gaat in november zijn horizon verbreden in een andere branche. Een Premium Dealerschap voor LMC Scandica wordt aangegaan.
  Vanaf eind 2011 is de stallingscapaciteit opgeschroeft naar 550 caravans. Dit dankzij onze nieuwe stallingslocatie in t ‘Harde.

 • 2012

  In februari komt Ruben de gelederen in de showroom versterken.
  In het begin van het nieuwe jaar wordt er een dealerschap aangegaan met het mooie merk Cabby. We zijn erg blij en dankbaar dat, ondanks de landelijke tendens, 2012 een erg positief jaar is geweest.

 • 2013

  Een stap opzij: de benedenverdieping van pand Spakman naast ons wordt gehuurd en volgezet met occasions. In de werkplaats wordt een extra werkplek ingericht voor Geert en de lift om de caravans naar boven te brengen, wordt buiten gesitueerd. We hebben nu een groter rangeerterrein. Op de bovenverdieping wordt een voortentenplein ingericht. Ook wordt er een ‘slaapstudio’ speciaal voor Maatwerkmatrassen gemaakt. Jorian en Marijke doen definitief hun intrede in het team. We breiden dus uit in gebouwen en personeel! 2013 sluiten we weer af met een spetterend Winterfeest!

 • 2014

  In 2014 nemen we weer deel aan de Caravana, waar we de uitreiking van de Award voor de Adria Altea mogen beleven. We worden dealer van het merk Swift, speciaal voor de Mondial uitvoeringen. Halverwege het jaar blijkt het doek te vallen voor onze Wilk, maar gaan we (weer) verder met Tabbert… Een goede keuze, zoals het er nu naar uitziet. ‘kleine’ Rutger krijgt ook een definitieve plaats in ons team. We bestaan alweer 8 jaren, wat gaat de tijd supersnel!

 • 2015

  In 2015 worden we exclusief dealer van Cabby, echter het doek viel voor dit mooie merk in 2016. De kennis inzake wintercaravans blijft echter bij ons in de gelederen.

 • 2016

  Tot onze grote verrassing krijgen we te horen, dat we genomineerd zijn voor de titel ‘Caravanbedrijf van het jaar 2016/2017’ en in maart 2016 is het zover: de uitslag is dat we ons 2 jaar lang Finalist Caravanbedrijf van het Jaar mogen noemen! Dank aan allen, die op ons gestemd hebben!

  JanHarm, ‘grote’ Rutger en Marijke verlaten de gelederen, Anke en Manon stappen in…

  In oktober 2016 vieren we ons 10-jarig bestaan!

  U bent van harte welkom aan de Rondweg 68 in Wezep