Nieuwe caravans

Wilt u een nieuwe caravan kopen?

In de ruime showroom van BCA28 vindt u een breed assortiment met nieuwe caravans variërend in prijs, grootte en indeling. Een nieuwe caravan kopen doet u niet elke dag en daarom is het van belang dat u op de juiste wijze wordt geadviseerd.

Nieuwe caravans
Knaus caravan

Gebruikte caravans

Wilt u een gebruikte caravan kopen?

In de ruime showroom van BCA28 vindt u een breed assortiment met gebruikte caravans variërend in prijs, grootte en indeling. Een nieuwe caravan kopen doet u niet elke dag en daarom is het van belang dat u op de juiste wijze wordt geadviseerd.

Gebruikte caravans

Stalling

Onze stallingen zijn speciaal ingericht

BCA28 biedt u de mogelijkheid om uw caravan te stallen. Onze stallingen zijn speciaal ingericht. Uiteraard zijn ze geheel afgesloten en is er voldoende ventilatie en bescherming tegen zonlicht.

U kunt uw caravan uiteraard zo vaak ophalen als u wilt, zonder dat daar extra kosten aan vastzitten. U dient hiervoor minimaal drie werkdagen van te voren te bellen of onderstaand formulier in te vullen. Dan zetten wij hem voor u klaar bij de stalling.

Naar stalling

Inruilen

Uw caravan inruilen?

U kunt uw caravan inruilen bij Boer Caravans. Dat kan. Bij ons kunt u alle merken caravans inruilen. Voor het beoordelen van uw caravan voeren wij eerst een grondige inspectie uit. Op basis van dit onderzoek wordt de inruilprijs bepaald; open en transparant. Zo weet u hoe de prijs bepaald is en bent u zeker van een eerlijke en betrouwbare inruilprijs.

Inruilen

Nieuwe modellen

Wilt u een nieuw model caravan kopen?

In de ruime showroom van BCA28 vindt u een breed assortiment met de nieuwste modellen caravans variërend in prijs, grootte en indeling. Een nieuwe caravan kopen doet u niet elke dag en daarom is het van belang dat u op de juiste wijze wordt geadviseerd.

Nieuwe modellen