Ook hiervoor kunt u bij ons terecht

Luifels en voortenten

U kunt ook bij ons terecht voor het aanschaffen van uw voortent of luifel. Wij hebben in onze showroom modellen staan die u kunt bezichtigen. Wij leveren onder andere tenten van de merken Reda, Isabella, Brand, Walker, Kampa, Polaris en Dorema.

En moet er een aanpassing gedaan worden aan uw tent? Heeft de tent schade opgelopen? Ziet u ertegen op om de tent op te bouwen of af te breken? Ook dat kunnen wij voor u regelen!

Voortenten en luifels

Dealer van

Bij Isabella zijn ze overtuigd dat dat ze door willen blijven ontwikkelen

Door nieuwe functies en verbeteringen in hun voortenten in te voeren hebben ze van Isabella een uniek product gemaakt dat jong blijft. Zo garanderen ze dat kampeerders in heel Europa, met een voortent van Isabella, probleemloos vakantie kunnen vieren en dus het gevoel van vrijheid kunnen ervaren.

Bekijk Isabella voortenten Bekijk ons complete merkenaanbod in de showroom

Walker Campingstyle BV is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland!

Toen in 1954 steeds meer mensen het plezier van het kamperen ontdekten, startte Walker met de ontwikkeling en productie van kampeertenten in het Brabantse Deurne. Walker is nu nog steeds het topmerk van weleer; door jarenlange traditie, ervaring en innovatie maakt Walker nog steeds unieke, hoogwaardige voortenten en luifels, voorzonluifels, speciale voortenten, wintertenten en deeltenten met een goede pasvorm voor jarenlang zorgeloos kampeerplezier!

Bekijk Walker voortenten Bekijk ons complete merkenaanbod in de showroom

Geniet van pure kwaliteit!

De bewuste keuze voor een kwaliteit voortent is eigenlijk heel vanzelfsprekend. Kwaliteit tot in ieder detail, traditie en design daar staan onze voortenten voor. Heeft u wel eens stilgestaan bij het feit, hoeveel tijd u tijdens uw vakantie doorbrengt in uw voortent? U zult met ons tot de conclusie komen dat een voortent een centrale plaats inneemt tijdens uw vakantie. Daarnaast zijn er ook tal redenen niet zómaar een voortent te kopen. Brand Voortenten is een merk dat tegemoetkomt aan die kwaliteitseisen en gebruiksgemak die er voor zorgt dat u kiest voor een stoere, robuuste en duurzame kampeeroplossing.

Bekijk Brand voortenten Bekijk ons complete merkenaanbod in de showroom

Doréma is sinds 1987, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels.

Doréma is sinds 1987, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Ze ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Bekijk Dorema voortenten Bekijk ons complete merkenaanbod in de showroom

Reda heeft diverse modellen aangepast en voorzien van nieuwe moderne kleurstellingen dit jaar.

De jarenlange ervaring en grote flexibiliteit maken al met al een ijzersterke combinatie.

Reda kan door hun eigen atelier voorzien van een prachtig producten die geheel naar uw smaak kunnen worden aangepast. Niet alle producten laten wij zien op onze website, mocht u een speciaal verzoek hebben neem dan contact met ons op.

Bekijk Reda voortenten Bekijk ons complete merkenaanbod in de showroom

Polaris Outdoor

Polaris Outdoor ontwerpt moderne voortenten en toebehoren, die uitblinken in uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de jarenlange kampeer- en ontwerpervaring van het designteam leiden slimme innovaties tot optimaal opzetgemak van deze -verrassend aantrekkelijk geprijsde- voortenten. De toegepaste materialen, zoals het schroefloze bevestigingssysteem, de naadloze Mehler Airtex 240 dakstof en YKK ritsen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden elke kampeerder een comfortabele en vooral betrouwbare extra leefruimte.

Bekijk Polaris tenten Bekijk ons complete merkenaanbod in de showroom