Showroom

Een nieuwe caravan kopen?

Bij Boer Caravans heeft u volop keus. Wij vinden het belangrijk dat u de caravan vindt die u zoekt. Welke indeling heeft uw voorkeur? In wat voor een auto rijdt u? En welke landen wilt u gaan bezoeken? Op basis van uw wensen, kunnen we een selectie van passende caravans maken. Zo kun u gericht de geschikte exemplaren bekijken. Want dat u in een kwalitatief goede caravan van uw vakantie kunt genieten, staat bij ons voorop!

Bekijk showroom Openingstijden
KcK 2016!

Nieuw en gebruikt

Altijd wel een caravan die bij die past.

In onze showroom vind u een groot assortiment nieuwe caravans van de merken Adria, KNAUS, T@B, Tabbert en Polar. Daarnaast hebben wij ook een breed aanbod van tweedehands caravans. Er zit altijd wel een caravan bij die past bij de wensen van u en uw partner of gezin.

Aanbod nieuwe caravans Aanbod gebruikte caravans

Ons team

Met veel passie en liefde voor ‘ons’ bedrijf, zetten wij ons als gezin in!

Bertus, Akkie, Arianne, Gerhard en Jorian. We zetten allemaal op ons eigen gebied ons beste beentje voor!

Samen met de rest van ons team werken we aan Boer Caravans A28 en willen wij u als klant een prettige en vertrouwde sfeer laten ervaren, waar u met plezier weer terugkomt!

Ons team

Onze geschiedenis

Ruim 20 jaar uw caravanspecialist

Familie Boer begint caravanstalling aan huis met 3 caravans. In een werkplaats aan huis wordt door Bertus en Gerhard begonnen met gecertificeerd onderhoud aan alle merken caravans, vouwwagens en aanhangers onder de naam ‘Boer caravan- en aanhangertechniek’.

Onze geschiedenis