Service & Reparatie

Veilig en comfortabel op weg, dat is wat we allemaal willen. Onderhoud aan uw caravan is dan ook noodzakelijk. U kunt het onderhoud met een gerust hart overlaten aan BCA28. Al meer dan 15 jaar zijn wij specialist in onderhoud en reparatie van alle merken caravans. Onze monteurs zijn goed opgeleide en gekwalificeerde vakmensen. Bij ons kunt u  terecht voor de meest uiteenlopende caravanproblemen.

Alle merken

Niet alleen de merken waarvan we dealer zijn (Adria, KNAUS, T@B, Tabbert en Polar), maar ook álle andere merken zijn welkom op onze bruggen in de werkplaats. Onze monteurs leveren uitstekend werk en denken graag met u mee!

Accessoires

Ook het inbouwen van bijvoorbeeld movers, airco’s, cassetteluifels en zelfs het verbouwen en aanpassen van uw caravan wordt bij ons gedaan!

U bent ook van harte welkom voor het reguliere onderhoud van uw caravan.

uitgelicht!

Montage & Techniek

Wilt u een mover, airco, satellietschotel, cassetteluifel of levelsysteem laten plaatsen op uw caravan, maar u weet niet goed welke en wat de voor- en/of nadelen zijn? Het aanschaffen van één van deze producten is een grote investering, waarbij u weloverwogen keuzes moet maken. Daarbij is het ook erg belangrijk dat het goed gemonteerd wordt. Bij BCA28 bent u aan het juiste adres. Onze vakkundige en technische medewerkers kunnen u goed adviseren en helpen u de juiste keuze maken. Een keuze die past bij uw wensen, uw caravan en binnen uw budget.

Meer informatie
REICH Basic 1.6

BOVAG Onderhoudsbeurt

Een goed onderhouden caravan verlengt de levensduur van uw caravan en nog belangrijker, het bevordert de verkeersveiligheid. Ook komt u niet voor onaangename verrassingen te staan met een goed onderhouden caravan. Want op vakantie zit u natuurlijk niet te wachten op een defect aan uw caravan. Afhankelijk van het gebruik van uw caravan en het aantal kilometers wat u ermee rijdt, adviseren wij om minimaal eens in de twee jaar een BOVAG onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. In de tussenliggende jaren kunnen we dan een BOVAG Caravan Check uitvoeren. Ook is het verstandig om regelmatig een vochtigheidsmeting en remmentest te laten uitvoeren. Zo gaat u goed voorbereid en veilig op vakantie!

BOVAG Onderhoudsbeurt

Bent u op zoek naar een onderdeel?

Bent u op zoek naar een onderdeel? Stuur het ons door voor een vrijblijvende prijsopgave.

    Gegevens onderdelen:
    Foto's

    Schadeherstel

    Een ongeluk zit in een klein hoekje en heeft u schade aan uw caravan. Dat op zich is al vervelend genoeg. De rompslomp eromheen maakt het niet leuker. Dat beseffen we bij BCA28 maar al te goed. Elk jaar komen er veel caravaneigenaren langs die een schade hebben aan hun caravan. Gelukkig hebben wij vakbekwame mensen in dienst die gespecialiseerd zijn in het repareren van de schade en die alles voor u regelen met uw verzekering. Zo heeft u er geen omkijken naar!

    Meer informatie