Terug naar overzicht

Swift Mondial

Quality with Style!

Swift caravans worden geproduceerd bij de grootste producent van toercaravans en campers in Engeland: Swift Group Limited. Hier worden onder andere caravans en campers gebouwd met de merknamen Swift, Sprite, Sterling, Bessacarr, Autocruise en Escape.

De prachtige uitstraling en hoge bouwkwaliteit worden bereikt door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste materialen. Uitvoerige tests staan garant voor een product dat zich mag scharen in het selecte groepje van caravans in de betere klasse.

Voor het seizoen 2017 is er keuze uit vier indelingen met een hoog standaard uitrustingsniveau, zodat u samen met uw dealer de juiste keuze voor uw toekomstige vakanties kunt maken.

De Swift Mondial serie bestaat dit seizoen uit vier indelingen en een uitgebreide standaarduitrusting, voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam.

De Swift Mondial verzekert u van vele jaren onbezorgd vakantieplezier door de Smart++-constructie volgens de laatste technologieën. Niet alleen de constructie in de caravan is gemaakt van kunststof (PU), ook de buitenzijde van de caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Zelfs de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht nagenoeg geen kans meer op uw mooie bezit.

Swift geeft op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

De Swift Mondial is Quality with Style!

10-jaar-swift-warranty


Dagindelingen